Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΖΩΔΟΥΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΕΩΣ

Η Ελληνική Εταιρεία Οζώδους Σκληρύνσεως (Ε.Ε.Ο.Σ.) ιδρύθηκε το 1992 από μια μικρή ομάδα γονέων με πάσχοντα παιδιά, καθώς και ιατρών. Σε συνεργασία με την Tuberous Sclerosis International και την Tuberous Sclerosis Europe, με τις οποίες είναι ισότιμο μέλος, στοχεύει :

  • στην ενημέρωση
  • υποστήριξη των πασχόντων και των οικογενειών τους
  • επίλυση προβλημάτων ασφάλισης και περίθαλψης
  • συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων, πολύτιμων στους επιστημονικούς φορείς
  • προώθηση της έρευνας , κλπ

Με την επιστημονική της Επιτροπή αποσκοπεί στην ευρύτερη ενημέρωση του ιατρικού κόσμου και για τον σκοπό αυτό έχει ήδη οργανώσει την πρώτη Επιστημονική Ενημερωτική Ημερίδα στην Ελλάδα στο νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού» στις 5-5-1997, καθώς και διάφορες διαλέξεις και συμμετοχές σε ανάλογες επιστημονικές εκδηλώσεις, συμβάλλοντας έτσι με κάθε τρόπο στην έγκαιρη διάγνωση και σωστή αντιμετώπιση της ασθένειας στον τόπο μας.
Η Ε.Ε.Ο.Σ είναι μη κερδοσκοπική εταιρεία και οι πόροι της προέρχονται κυρίως από τη συνδρομή των μελών της. Για τους λόγους αυτούς κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη και θα συμβάλλει ουσιαστικά στην αντιμετώπιση ενός σημαντικού ιατρικού και κοινωνικού προβλήματος .

 


Ελληνική Εταιρεία Οζώδους Σκληρύνσεως ΕΕΟΣ
Τιμοθέου 99-101 , 16232 Αθήνα
Τηλ. +30 210 7660989, +30 210 7600289
Fax. +30 210 7660991

E-mail : info@tsahellas.gr

tsahellas@ath.forthnet.gr

 

To email tsahellas@ath.forthnet.gr είναι μια ευγενική χορηγία της

 

Για οποιαδήποτε προσφορά οικονομικής ενίσχυσης ή κατάθεση συνδρομής, ο λογαριασμός τραπέζης μας είναι:
ALPHA BANK

IBAN: GR79 0140 3630 1070 0200 2003 861

Παρακαλείσθε κατά την κατάθεση να δηλώνετε τα στοιχεία σας και εάν είναι εφικτό να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία της Ε.Ε.Ο.Σ. μέσω τηλεφώνου, e-mail ή φαξ.


 

Χορηγοί / Υποστηρικτές

Η Ελληνική Εταιρεία Οζώδους Σκληρύνσεως ευχαριστεί θερμά τη Φαρμακευτική Εταιρεία NOVARTIS για τη συνεχή υποστήριξη της Εταιρείας μας.

*****

Η Ελληνική Εταιρεία Οζώδους Σκληρύνσεως ευχαριστεί θερμά τη Φαρμακευτική Εταιρεία GENESIS PHARMA για τη χορηγία της για την εκδήλωση που διοργάνωσε η Εταιρείας μας στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Οζώδους Σκληρύνσεως 2016, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Θεοχαράκη το Σάββατο 14/5/2016

 

 

*****

Η Ελληνική Εταιρεία Οζώδους Σκληρύνσεως ευχαριστεί θερμά τις εταιρείες POP 11 A.E. και TYPOTRUST A.E. για την ευγενική προσφορά των καταπληκτικών τετραδίων που τυπώθηκαν ειδικά για την εκδήλωσή μας στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Οζώδους Σκληρύνσεως, που πραγματοποιήθηκε στο Ιδρυμα Ευγενίδου την Παρασκευή 15/5/2015.

 

 

*****

 

Πληροφορίες - Έντυπα

 

Καταστατικό

Πληροφορίες

Σημάδια της Ο.Σ.

Συμπεριφορά

Επιληψία

Ημερολόγιο Επιληψίας